Ved indskrivning tildeles et værelset med eget toilet og bad. Der er køleskab på værelserne og tv. Der tilbydes værelsesopfølgning hver fredag som har til hensigt at sikre en hygiejnisk standart, der er sundhedsforsvarligt for dig at opholde dig i. Derudover er det med en hensigt i at guide og hjælpe i rengøringen.

På Godrum er der 2 fællesstuer med tv, hvoraf den ene er røgfri.

Du får tildelt en kontaktperson, som du afholder en indskrivningssamtale med i løbet af de første par dage efter ankomst. Du vil derefter have ugesamtaler med din kontaktperson og I vil sammen få udarbejdet en opholdsplan, som I løbende følge op på. Din kontaktperson deltager sammen med dig til handleplansmøde med kommunen.

Godrum bestræber sig på misbrugsfrit miljø og der er mulighed for at blive kørt til samtaler på Rusmiddelcenter Silkeborg. Der køres til samtaler ved samarbejdspartnere f.eks. kommune, jobcenter, lægerne i Ejstrupholm mv.

På Godrum er der medicinadministration, hvor personalet er behjælpelig med at sikre at medicinen indtages som lægen har ordineret den. Enkelte præparater og vitaminer kan være til selvadministration.

Der forefindes aktivering indenfor mange områder. Det er f.eks. at holde udenom arealer, passe dyr, rengøring, køkken, træværksted, kløveri mv.

Der afholdes beboermøder hver 14 dag, hvor beboere og personale taler sammen om, hvordan det går i huset.

Der er mulighed for deltagelse i fritidsudvalg, som er med til at planlægge ture ud af huset som f.eks. biograf, bowling, fisketur mv. Der planlægges også arrangementer i huset, som f.eks. Krolf, billard og fodbold.

Gæster er velkomne på Godrum efter forudgående aftale. Overnattende gæster henstilles til at komme i weekenden, hvor der er mulighed for at låne gæsteseng. Der betales for kost forud.